Events

Let op! Dit evenement is al geweest.

Natuurinclusief bouwen in de stad

event 4 feb 2022 Geert Timmermans (gemeente Amsterdam)

Beschikbare data

Datum
4 februari 2022
Tijd
16.30 - 17.30
Locatie
Digitaal

Deze middag vertelt Geert Timmermans (stadsecoloog gemeente Amsterdam) ons alles over natuurinclusief bouwen in de stad. Hij gaat in op het handboek, dat hij samen met collega's heeft geschreven, 'Natuurinclusief bouwen en ontwerpen in 20 ideeën' (zie downloads). Ook zal hij ingaan op het puntensysteem voor natuurinclusief bouwen (zie downloads) waar ze in Amsterdam proefprojecten mee aan het draaien zijn.

U bent (digitaal) van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor dit Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

Adres

Het kenniscafé is digitaal via Teams of op locatie. Als het weer mogelijk is zal dit kenniscafé weer plaatsvinden op locatie in Bodegraven. Het adres is: Eendrachtsweg 3, 2411 LV Bodegraven.

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken.

Downloads

Events