Events

Let op! Dit evenement is al geweest.

Energiepositief en slim Crailo - Smart Grid

event 24 sep 2021 Derko Budding

Beschikbare data

Datum
24 september 2021
Tijd
16.30 - 17.30
Locatie
Bodegraven / digitaal

Vrijdagmiddag 24 september geeft Derko Budding een kenniscafé over energiepositief en slim Crailo - Smart Grid.

Inhoud kenniscafé

Het moet anders. Netbeheerders slaan alarm. We zijn verslaafd geworden aan (groene) stroom, maar past dit wel op ons netwerk en hoe benutten we de opgewekte duurzame stroom optimaal?
Deze vragen moeten beantwoord worden voor bestaande en nieuwe woningen. In het project Crailo gaan we deze uitdaging aan voor een nieuwbouwwijk en houden we de ambities hoog. Er wordt gewerkt aan het Future Grid Crailo met als doel om alle benodigde energie inclusief mobiliteit in de wijk op te wekken om dat vervolgens optimaal lokaal te benutten.
Daarnaast wordt er een energiecoöperatie in het leven geroepen, zodat ook de nieuwe bewoners mee kunnen doen. Tijdens het Kenniscafé wordt u meegenomen in de “lessons learned” en zijn we tegelijkertijd benieuwd welke oplossingen en ideeën u heeft voor de nog te nemen hordes!

U bent (digitaal) van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor dit Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

Adres

Als het weer mogelijk is zal dit kenniscafé weer plaatsvinden op locatie in Bodegraven. Het adres is: Eendrachtsweg 3, 2411 LV Bodegraven.

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken.

Events