Events

Energiepositief en slim Crailo - Smart Grid

event 24 sep 2021 Derko Budding

Beschikbare data

Datum
24 september 2021
Tijd
16.30 - 17.30
Locatie
Bodegraven / digitaal

Vrijdagmiddag 24 september geeft Derko Budding een kenniscafé over energiepositief en slim Crailo - Smart Grid.

Over project Crailo

GEM Crailo (Gemeenschappelijke exploitatiemaatschappij Crailo) herontwikkelt het voormalig kazerneterrein van Crailo. In dit bijzondere gebied worden circa 600 woningen en 50.000 m2 bedrijvigheid gerealiseerd. Eind 2017 is de ambitie uitgesproken Crailo “Energiepositief” te ontwikkelen. Merosch heeft hiervoor een energievisie opgesteld. Momenteel werken we aan de verdere uitwerking van het Smart Grid.

Inhoud

Binnenkort meer informatie.

U bent (digitaal) van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor dit Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

Adres

Als het weer mogelijk is zal dit kenniscafé weer plaatsvinden op locatie in Bodegraven. Het adres is: Eendrachtsweg 3, 2411 LV Bodegraven.

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken.

Events