Team

Derko Budding

Adviseur - onderzoek

Tijdens zijn studie Werktuigbouwkunde en de Master Sustainable Energy Technology is de affiniteit van Derko voor duurzame energie ontstaan. Deze passie is versterkt door stages en projecten tijdens zijn studie waar hij vooral kennis heeft opgedaan in zonne- en windenergie.

Nadat hij zijn Master heeft afgerond, is hij het team in Merosch Amersfoort komen versterken. Op dit moment werkt Derko aan projecten met betrekking tot slimme lokale energienetwerken, zoals het voormalige kazerneterrein van Crailo. Daarnaast zal hij onderzoek verrichten voor bijvoorbeeld het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed voor gemeenten en BENG-berekeningen maken voor nieuwbouwprojecten.

Tijdens zijn studie heeft Derko, door middel van projecten in Zuid-Afrika en Denemarken, gezien dat Nederland voorop loopt ten opzichte van de rest van de wereld op het gebied van duurzame energie. Met de kennis en techniek die in Nederland beschikbaar is, wil hij huidige technologie├źn door middel van slimme oplossingen gebruiken om duurzame doelstellingen te behalen.

Neem contact op:

Team

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers