Events

Let op! Dit evenement is al geweest.

Klimaatadaptatie voor lokale (dicht)stedelijke gebiedsontwikkeling

event 3 mrt 2023 Joost Jacobi

Beschikbare data

Datum
3 maart 2023
Tijd
16:30-17:30
Locatie
Bodegraven

Deze vrijdagmiddag neemt Joost Jacobi (Adviseur Urban Climate Resilience WAVIN) jullie mee in klimaatadaptatie voor lokale (dicht)stedelijke gebiedsontwikkeling.

Inhoud kenniscafé

Door verstedelijking en klimaatverandering verandert de waterbalans in de steden van Nederland. Lange periodes van droogte, piekbuien, langdurige buien, hittestress en andere stressoren stellen nieuwe eisen aan onze steden.

Door hemelwater goed te infiltreren en op te slaan, kunnen we in periodes van droogte watertekorten voorkomen. Tijdens dit kenniscafé wordt ingegaan op de paradigma wisseling die nodig is en de oplosrichtingen die er zijn om klimaatadaptatie op lokale schaal te kunnen integreren.

U bent van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor dit Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een dag van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

Adres

Het kenniscafé is op locatie in Bodegraven. Het adres is: Eendrachtsweg 3, 2411 VL Bodegraven.

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken.

Events