Events

Let op! Dit evenement is al geweest.

Convenant Klimaatadaptief Bouwen in de praktijk

event 29 jan 2021 Runa Lentz / Margriet Vlot

Beschikbare data

Datum
29 januari 2021
Tijd
16.30 - 17.30
Locatie
Digitaal

Het Nederlandse klimaat verandert. Zomers worden warmer en droger, het voor- en najaar worden natter. Voor het bouwen van toekomstbestendige woningen moet hier aandacht voor komen. Dat is wat we samen met AM doen in het project 'Klimaatproof bouwen met AM'. In dit kenniscafé delen Runa Lentz en Margriet Vlot hun ervaringen met dit project.

Convenant Klimaatadaptief Bouwen provincie Zuid-Holland

Bij (woning)bouwprojecten is in toenemende mate aandacht voor klimaatadaptatie. In dat kader heeft (onder andere) AM als projectontwikkelaar het Convenant Klimaatadaptief Bouwen van de provincie Zuid-Holland (PDF-file) ondertekend. Hiermee is de ambitie uitgesproken om toekomstige bouwprojecten klimaatadaptief in te vullen.

Inhoud kenniscafé:

  • Delen inhoud van het convenant en de daarin genoemde eisen aan klimaatadaptatie
  • Eerste conclusies over de bruikbaarheid van het convenant als toetsinstrument
  • Delen resultaten uit de toets van de eerste projecten

U bent digitaal van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor dit Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

  • Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

Presentatie

Adres

In verband met het coronavirus wordt het Merosch Kenniscafé digitaal via Microsoft Teams georganiseerd. U ontvangt de instructies t.z.t. via de e-mail.

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken.

Events