Events

Let op! Dit evenement is al geweest.

Afstudeeronderzoek haalbaarheid MT-seizoensopslag in grond

event 26 feb 2021 Sander van den Horst

Beschikbare data

Datum
26 februari 2021
Tijd
16:30 - 17:30
Locatie
Digitaal

Sander van den Horst (23) is op dit moment bezig met zijn afstudeerscriptie bij Merosch. Hij volgt de opleiding Werktuigbouwkunde aan de Hogeschool Utrecht. Bij Merosch onderzoekt hij de toepassing en haalbaarheid van middentemperatuur(MT)-seizoensopslag in de grond. Tijdens dit kenniscafé zal hij zijn afstudeeronderzoek toelichten en zijn resultaten delen.

Inhoud

Toepassing en haalbaarheid van MT-seizoensoplsag in de grond

Sander onderzoekt de toepassing en haalbaarheid van MT-seizoensopslag in de grond. Hiervoor kijkt hij naar 3 opslagconcepten namelijk het:

  1. ATES-,
  2. BTES- en
  3. PTES-systeem

Om de mogelijkheden van de opslagsystemen goed in beeld te krijgen, heeft hij het nieuwbouwproject Holland Park West als casus gebruikt.

Tijdens de presentatie, die tevens geldt als generale repetitie voor zijn afstudeerzitting, zal hij vertellen over de verschillende systemen en zijn bevindingen uit het onderzoek.

U bent digitaal van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor dit Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.
Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

Adres

In verband met het coronavirus wordt het Merosch Kenniscafé digitaal via Microsoft Teams georganiseerd. U ontvangt de instructies t.z.t. via de e-mail.

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken.

Events