Actueel & kennis

Zet koers naar morgen! Nieuwe huisstijl Merosch

Nieuws 26 juni 2020 Esther Wagensveld
Afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de nieuwe huisstijl van Merosch. Super trots zijn we om deze vandaag met jullie te delen. We focussen ons op mensen, samenwerking, natuur en techniek. Dit ziet u in ons logo terug. In het midden van ons logo staat het roer waarmee we samen koers zetten naar morgen!

Voortrekkersrol verduurzaming gebouwen en gebieden

Merosch vervult sinds 2008 een voortrekkersrol in de verduurzaming van gebouwen en gebieden in Nederland. Deze verduurzaming moet en kan beter. Bij Merosch werken we aan de top als het gaat om de energietransitie en circulariteit. Merosch is gespecialiseerd in 5 kernthema’s en loopt daarin voorop:

  1. Energie
  2. Gezondheid
  3. Circulariteit
  4. Warmtetransitie
  5. Integraliteit

Speciaal voor onze opdrachtgevers innoveren we continu binnen deze thema’s en verleggen we grenzen. Samen zetten we koers naar morgen!

Nieuwe locatie in Amersfoort

Gegeven de groei en onze visie op de organisatie, hebben we besloten om een nieuwe locatie te openen in Amersfoort. Robbert van Rijswijk, Bart Advokaat en Runa Lentz gaan daar, met hetzelfde Merosch DNA, vanaf oktober 2020 een nieuwe locatie starten. We blijven één bedrijf, uw contactpersonen wijzigen niet en we zetten het beste team in voor uw vraag.

Actueel & kennis