Events

Let op! Dit evenement is al geweest.

Warmtepomp Vattenfall voor oude woningen

event 4 mrt 2022 Wouter Wolfswinkel (business developer Vattenfall)

Beschikbare data

Datum
4 maart 2022
Tijd
16.30 - 17.30
Locatie
Digitaal / Bodegraven

Deze middag vertelt Wouter Wolfswinkel over de nieuwe warmtepomp van Vattenfall voor oude woningen. In 2023 wordt deze warmtepomp verwacht, daar willen wij natuurlijk alles over weten.

Over Vattenfall

Vattenfall is een energiebedrijf met een duidelijk doel: fossielvrij leven binnen één generatie mogelijk maken. Ze beginnen bij zichzelf, helpen klanten op weg en werken samen met industrie en overheden.

Inhoud Kenniscafé

In het kenniscafé komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat benodigde aanpassingen en randvoorwaarden zijn waaraan de woning en de installaties moeten voldoen
  • Concrete toelichting wat het technisch is
  • Wat de kosten en opbrengsten zijn
  • Hoe circulair het product is

U bent (digitaal) van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor dit Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

Adres

Het kenniscafé is digitaal via Teams of op locatie. Als het weer mogelijk is zal dit kenniscafé weer plaatsvinden op locatie in Bodegraven. Het adres is: Eendrachtsweg 3, 2411 LV Bodegraven.

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken.

Events