Events

Let op! Dit evenement is al geweest.

Warmtepomp Cooll: 1-op-1 vervanger HR-gasketel bestaande woningen

event 10 sep 2021 Stefan van Uffelen

Beschikbare data

Datum
10 september 2021
Tijd
16.30 - 17.30
Locatie
Bodegraven / digitaal

Vrijdagmiddag 10 september verzorgt Stefan van Uffelen van Cooll een Merosch Kenniscafé.

Over Stefan van Uffelen

Stefan van Uffelen is medeoprichter en CEO van Cooll. Zijn passie en drive is impact maken op het gebied van duurzaamheid, sociale huisvesting en technologie. In deze sectoren deed hij o.a. ervaring op als directeur van de Dutch Green Building Council en het leiden van initiatieven als het Betonakkoord. Als CEO van Cooll richt Stefan zich vooral op de commerciële aspecten van de bedrijfsgroei. Stefan zet zijn netwerk in de sector in om de omzet te verhogen en nieuwe waardevolle partnerships aan te gaan.

Over Cooll

De warmtepomp van Cooll is de één-op-één vervanger van de HR-gasketel in bestaande woningen, kan met zowel hoge als lage temperatuurverwarming gecombineerd worden en heeft geen losse buitenunit. De warmtepomp wordt aangedreven door gas of waterstof en onttrekt warmte aan de buitenlucht waardoor 30 tot 50% gas wordt bespaard en de uitstoot van CO2 met 30 tot 50% wordt gereduceerd. Kenmerkend voor Cooll is dat dit gebeurt zónder noemenswaardige toename van elektraverbruik.

Inhoud

Stefan van Uffelen gaat dit kenniscafé in op de gasroute in de energietransitie.

U bent (digitaal) van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor dit Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

Presentatie

Adres

Als het weer mogelijk is, zal dit kenniscafé weer plaatsvinden op locatie in Bodegraven. Het adres is: Eendrachtsweg 3, 2411 VL Bodegraven.

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken.

Events