Events

Let op! Dit evenement is al geweest.

Repurpose: de beste materialenscout van Nederland

event 18 mrt 2022 Bas Slager (eigenaar, adviseur, scout Repurpose)

Beschikbare data

Datum
18 maart 2022
Tijd
16.30 - 17.30
Locatie
Digitaal (Bodegraven)

Deze vrijdagmiddag vertelt Bas Slager alles over Repurpose en hun missie: hergebruik de normaalste zaak van de (bouw)wereld maken. Zo helpen zij de bouw met circulair slopen en bouwen met 2e hands en remontabele bouwproducten. Ook zijn zij bezig met de ontwikkeling van een systeem, waardoor het zoeken naar 2e hands materialen nog makkelijker wordt.

Over Repurpose

REPURPOSE bestaat sinds 2012 en is uitgegroeid tot de beste materiaalscout van Nederland. Dit dankzij hun unieke aanpak en grootse aanbodnetwerk. Zo zorgen zij voor bulkhergebruik bij diverse bouwprojecten.

Inhoud

De presentatie zal gaan over de ontwikkeling van Repurpose voor een zoeksysteem dat zelf met aanbod komt van 2e hands bouwproducten (online en offline) die passen binnen de bouwprojecten. De eerste serieuze gebruikers zijn hier al mee aan de slag. Urenlang zoeken naar geschikt aanbod is daardoor niet meer nodig!

U bent (digitaal) van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor dit Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

Adres

Het kenniscafé is digitaal via Teams of op locatie. Als het weer mogelijk is zal dit kenniscafé weer plaatsvinden op locatie in Bodegraven. Het adres is: Eendrachtsweg 3, 2411 LV Bodegraven.

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken.

Events