Events

Let op! Dit evenement is al geweest.

Geleerde lessen & vooruitblik Urban Mining

event 1 apr 2022 Erik Koremans (directeur New Horizon)

Beschikbare data

Datum
1 april 2022
Tijd
16.00-17.00
Locatie
Bodegraven/digitaal

Deze vrijdagmiddag is Erik Koremans, directeur van New Horizon, spreker bij het Merosch Kenniscafé. Hij blikt terug op de jaren ervaring en geleerde lessen van Urban Mining, wat hebben ze daar van geleerd? Uiteraard wordt er ook vooruit gekeken, wat moeten we zeker blijven doen?

Over New Horizon

Het doel van New Horizon is het leveren van bouwmaterialen die bijdragen aan een circulaire economie. Zij initiëren daartoe nieuwe samenwerkingen, technologische innovaties, systeemveranderingen en bewijzen dat het kan. Deze activiteiten zijn ondergebracht in New Horizon Material Balance en verenigd in het Urban Mining Collective.

Over Erik Koremans

Impact maken ten behoeve van een circulaire bouweconomie is zijn passie. Als directeur van New Horizon Material Balance, is hij verantwoordelijk voor het bedrijfsonderdeel van New Horizon, dat circulaire bouwmaterialen naar de markt brengt. Dit doet hij samen met gerenommeerde partners uit de bouw- en vastgoedsector, die zich op initiatief van New Horizon hebben verenigd in het Urban Mining Collective.

Inhoud

Erik Koremans gaat in op de volgende punten:

  • Terug- en vooruitkijkt in de ontwikkeling van urban mining
  • Wat zijn de geleerde lessen, wat gaat goed en wat kan beter?
  • In hoeverre lukt het installaties een tweede leven te geven?

U bent (digitaal) van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor dit Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Tijd

Let op het kenniscafé start dit keer om 16.00 uur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

Adres

Het kenniscafé is digitaal via Teams of op locatie. Als het weer mogelijk is zal dit kenniscafé weer plaatsvinden op locatie in Bodegraven. Het adres is: Eendrachtsweg 3, 2411 LV Bodegraven.

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken.

Events