Events

Let op! Dit evenement is al geweest.

Gebouwen transformeren naar toekomstbestendige energie hubs

event 21 mei 2021 Ardo Leijen

Beschikbare data

Datum
21 mei 2021
Tijd
16.30 - 17.30
Locatie
Digitaal

Vrijdag 21 mei vertelt Ardo Leijen van Eaton ons over de toekomstbestendige energie hubs (slimme energienetwerken).

Over Eaton

Eaton’s missie is om de kwaliteit van leven en het milieu te verbeteren door gebruik te maken van technologieën en diensten voor energiebeheer. Eaton biedt duurzame oplossingen die klanten helpen om hun elektrische, hydraulische en mechanische energie veiliger, efficiënter en betrouwbaarder te beheren. De producten van het bedrijf worden in meer dan 175 landen verkocht.

Over Ardo Leijen

Ardo Leijen is een energieke accountmanager die de recent gelanceerde ‘Buildings as a Grid' aanpak van Eaton vertegenwoordigd. In de voorbije jaren is Ardo nauw betrokken geweest bij de energietransitie in het elektrische distributienetwerk en aanjager van thema’s als duurzaamheid en circulariteit.

Inhoud Kenniscafé

Gebouwen transformeren naar toekomstbestendige energie hubs (slimme energienetwerken) om te voorzien in onze energiebehoeften terwijl er wordt bijgedragen aan duurzaamheid en CO₂-reductie.
Ardo Leijen neemt u mee in de visie van Eaton om doelstellingen ten aanzien van energie en duurzaamheid te plaatsen in een ecosysteem waarin beschikbaarheid en inzet van lokaal duurzaam opgewekte energie, energieprofiel, intelligentie, en netwerk congestie worden opgenomen.

U bent digitaal van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor dit Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

Adres

In verband met het coronavirus wordt het Merosch Kenniscafé digitaal via Microsoft Teams georganiseerd. U ontvangt de instructies t.z.t. via de e-mail.

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken.

Events