Events

Let op! Dit evenement is al geweest.

Environment, Social & Governance voor vastgoedprofessionals

event 31 mrt 2023 Bas van de Griendt

Beschikbare data

Datum
31 maart 2023
Tijd
16.30 - 17.30
Locatie
Bodegraven

Deze vrijdagmiddag licht Bas van de Griendt zijn boek 'Het ABC van ESG voor vastgoedprofessionals toe'.

Over Bas van de Griendt

Bas van de Griendt is sinds maart vorig jaar Country Lead en Head of Sustainability Services & ESG voor JLL in Nederland. In september 2022 publiceerde hij ‘Het ABC van ESG voor vastgoedprofessionals’. Voor dat Bas bij JLL ging werken had hij zijn eigen bedrijf (Stratego Advies) en werkte hij onder meer bij BPD als manager MVO en duurzaamheid.

Inhoud kenniscafé

ESG staat voor Environment, Social & Governance. ESG is in de financiële en beleggingswereld een veel gebruikt begrip als het gaat om duurzaamheid.

Bas legt uit waar het vandaan komt, wat het inhoudt en vooral wat het betekent voor bouw- en vastgoedactiviteiten. Dat is belangrijk, want ESG-regelgeving bepaalt straks of je iets wel of niet duurzaam mag noemen en of een belegging groen is. Criteria daarvoor zijn onder meer vastgelegd in de EU Taxonomy.

U bent van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor dit Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een dag van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

Adres

Het kenniscafé is op locatie in Bodegraven. Het adres is: Eendrachtsweg 3, 2411 VL Bodegraven.

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken.

Events