Events

Let op! Dit evenement is al geweest.

Cirkelstad Zuid-Holland | Inspiratietour gaat virtueel!

event 8 feb 2022 Nordin Oudshoorn (Merosch)

Beschikbare data

Datum
8 februari 2022
Tijd
13.00 - 13.30
Locatie
Digitaal

De Week van de Circulaire Economie komt er weer aan! Door heel Nederland organiseren professionals evenementen over de circulaire economie. Van 7 tot en met 12 februari 2022 krijgen mooie voorbeelden een podium, ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen startups tips om zelf aan te beginnen met circulair ondernemen.

Wat gaan we doen?

iCircl organiseert namens Cirkelstad Zuid-Holland een virtuele inspiratietour naar circulaire, inclusieve voorbeeldbouwprojecten in de diverse Cirkelsteden en -regio’s. In samenwerking met Stichting TRACE nemen zij je vanaf je beeldscherm mee naar de verschillende projecten en leiden je rond over de locaties. Ze gaan in gesprek met de bedenkers/makers van de projecten en met jou als partner om successen en lessen te delen.

Ons kantoor als inspiratievoorbeeld

Op dinsdag 8 februari van 13.00 uur tot 13.30 komt onze circulaire huisvesting aan bod als inspiratievoorbeeld. De inspiratietour van dinsdag ziet er zo uit:

  • 13.00 – 13.30 uur: Het Groene Hart
    (een appartementencomplex waar gebouwd is met lisdodde, een gymzaal die circulair gerenoveerd is tot kantoor en een 3d-geprinte brug in Alphen aan den Rijn)

Terugkijken

Dit event is geweest, zie hieronder de tour door ons kantoor.

Events