Actueel & kennis

Stem op Ronald Schilt voor ABN AMRO Duurzame 50

Nieuws 13 oktober 2021 Esther Wagensveld

Directeur Ronald Schilt staat op de longlist van de ABN AMRO Duurzame 50

Met enthousiasme kunnen we melden dat onze directeur Ronald Schilt op de longlist voor de ABN AMRO Duurzame 50 staat. Dit betekent dat hij nu verkiesbaar is voor de bovenste 50 posities van de ABN AMRO Duurzame 50 2021!

Publieksstemming

Deze week is het mogelijk om jouw stem uit te brengen op Ronald. De publieksstemming telt voor 25% mee voor de uiteindelijke lijst. Stemmen kan tot en met zondag 17 oktober 2021 23.59 uur.
(Let op: iedere bezoeker kan slechts 1 keer zijn of haar stem uitbrengen).

Juryberaad

Op 18 oktober wordt de uiteindelijke lijst samengesteld tijdens het juryberaad. Tijdens het het Green Tie Gala op woensdagavond 3 november 2021 wordt de volledige top 50 in rangorde bekend gemaakt.

Over Ronald Schilt

Het moet en het kan beter. Dat is de missie van Merosch. Opgericht door Ronald Schilt in 2008. Inmiddels werkt Merosch al 13 jaar aan de grootste duurzame innovatieve bouwprojecten van Nederland. Het bureau is uitgegroeid tot circa 25 medewerkers. Ronald Schilt houdt van complexe uitdagingen. Voor hem bestaat ‘kan niet’ niet. Waar een wil is, is een weg. Maar wel met de juiste onderzoeken en reële kijk op zaken. Leren, innoveren en ervaring opdoen. Dat is wat we nodig hebben in de energietransitie.

Actueel & kennis