Events

Let op! Dit evenement is al geweest.

Toekomstvisie Barli modulair bouwen

event 12 mrt 2021 John van der Doelen

Beschikbare data

Datum
12 maart 2021
Tijd
16.30 - 17.30
Locatie
Digitaal

Deze vrijdagmiddag vertelt John van der Doelen ons alles over houtskeletbouw. Schrijf u nu in.

Over Barli

Barli is een producent van woonmodules. De systematiek van Barli is gebaseerd op houtskeletbouw waarbij afzonderlijke onderdelen (wanden en vloeren) in de fabriek worden samengesteld tot plug and play 3D-woonmodules.

Barli gelooft er heilig in dat bouwen efficiënter en duurzamer kan.

Na fabricage worden deze woningen naar de bouwplaats getransporteerd en geplaatst.
Alle modules zijn volledig en onder ideale omstandigheden in de fabriek afgebouwd, waarbij het gehele proces van engineering tot en met oplevering volledig binnen Barli wordt verzorgd.

Over John van der Doelen:

Na ruim 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de traditionele bouwwereld, waarvan ruim 10 jaar als directie-lid, heeft hij in 2020 de overstap gemaakt naar de modulaire bouw. Mede omdat hij er van overtuigd is dat de bouw slimmer en beter kan en we meer gebruik moeten maken van een industriele manier van produceren.

Inhoud:

(van 16.30 tot 17.30 uur)

  • Algemene introductie Barli
  • Visie op de toekomst van het modulaire bouwen.
  • Het plan OAK Bosrijk in Eindhoven als inspirerend voorbeeld voorhoutskeletbouw komt aan bod.

U bent digitaal van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor dit Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

  • Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

Adres

In verband met het coronavirus wordt het Merosch Kenniscafé digitaal via Microsoft Teams georganiseerd. U ontvangt de instructies t.z.t. via de e-mail.

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken.

Events