Events

Let op! Dit evenement is al geweest.

Houtdag 2022: Houtbouw zoals het moet

event 15 nov 2022 Keynote spreker: Ronald Schilt

Beschikbare data

Datum
15 november 2022
Tijd
12.30 - 18.00
Locatie
Tivoli Vredenburg

Op de Houtdag 2022 staat de vraag centraal wat ‘goede’ houtbouw is. Natuurlijk is er geen eenduidig antwoord op die vraag. Ook al worden tijdens deze Houtdag de winnaars bekend gemaakt van de Nationale Houtbouwprijs, de beste houten gebouwen van Nederland.

Programma

Er zijn veel verschillende visies op houtbouw. De key-note speakers uit binnen- en buitenland en de sprekers tijdens de kortere pitches zullen hun ervaringen over goede houtbouw met de zaal delen. Aan de hand van veel concrete voorbeelden uit de praktijk en de actuele stand van kennis en wetenschap gaan we tijdens de Houtdag op zoek naar de ideale houtbouwmethode. Gezamenlijk.

Ook is er tijdens de Houtdag naast een mooi programma alle ruimte om onderling te netwerken en kennis te maken met de deelnemende sponsorbedrijven. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Keynote spreker 14.40:

Onze directeur Ronald Schilt is 1 van de keynote sprekers. Hij bepleit een integrale benadering om tot comfortabele woongebieden te komen die daadwerkelijk CO2-neutraal zijn.

Events