Events

Energieopslag: Alfen TheBattery

event 27 nov 2020 Menzo Kievits

Beschikbare data

Datum
27 november 2020
Tijd
16.30-17.30
Locatie
Digitaal

Deze middag vertelt Menzo Kievits van Alfen over welke oplossingen zij qua batterijopslag hebben.

Inhoud

De presentatie duurt 30 minuten, daarna is er nog tijd voor vragen/discussie. Dat is digitaal wat lastiger, maar dat wordt door een moderator gestroomlijnt.

  • Welke type energieopslag heeft Alfen?
  • Welke trends ziet Alfen en welke marktperspectieven zien zij voor energieopslag?
  • Welke toepassingen ziet Alfen (in de toekomst) in de gebouwde omgeving zowel op wijk als gebouwniveau?
  • Waar worden ze voor ingezet, waarom en wat is businesscase? Ligt accent op voorkomen piekvermogens of opslaan overschotten energie?
  • Welke toepassingen ziet Alfen in combinatie met elektrische auto’s en PV-panelen in een wijk zoals bijvoorbeeld Merwede in Utrecht (wijk waar komende 10 jaar 6.500 gasloze en energieneutrale woningen worden gerealiseerd)

U bent digitaal van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor dit Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

Adres

In verband met het coronavirus wordt het Merosch Kenniscafé digitaal via Microsoft Teams georganiseerd. U ontvangt de instructies t.z.t. via de e-mail.

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken.

Events