Team

Nordin Oudshoorn

Adviseur - ontwerp

Nordin is bij Merosch afgestudeerd met een 9 voor zijn onderzoek naar circulaire installaties. Daarna is hij bij Merosch aan de slag gegaan. Tijdens zijn huidige werkzaamheden brengt hij de opgedane kennis van zijn afstudeeronderzoek in de praktijk. Dit doet hij bij het realiseren van circulariteitsambities in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het doel hiervan is de milieubelasting van deze gebouwen zo laag mogelijk te houden.

Favoriete project
Eén van de projecten waar dit in de praktijk wordt gebracht, is de transformatie van het voormalig ING-hoofdkantoor ‘het Zandkasteel' te Amsterdam naar een internationale school. In dit iconische gebouw worden zoveel mogelijk van de bouwkundige en installatietechnische onderdelen gereviseerd en hergebruikt.

Het goede voorbeeld geven aan de markt
In de toekomst hoopt Nordin aan meer van dit soort circulair vooruitstrevende projecten te werken om het goede voorbeeld te geven aan de markt. Daarnaast staat het meetbaar maken van de circulaire prestaties hoog in het vaandel, zodat de reductie van de milieubelasting in projecten kwantitatief aangetoond kan worden.

Neem contact op:

Team

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers