Events

Let op! Dit evenement is al geweest.

Samen werken aan toekomstbestendig maatschappelijk vastgoed: integraal kijken, gericht doen

event 11 nov 2022 Gerrit Jan Vaatstra

Beschikbare data

Datum
11 november 2022
Tijd
16.30 - 17.30
Locatie
Bodegraven/digitaal

Deze middag vertelt Gerrit Jan Vaatstra (senior adviseur Merosch) ons alles over strategisch vastgoedbeheer.

Inhoud kenniscafé

Samen werken aan toekomstbestendig maatschappelijk vastgoed; integraal kijken, gericht doen

Om een vastgoedportefeuille toekomstbestendig te maken, is het essentieel wat de uitdagingen, behoeften en eisen zijn die in de (nabije) toekomst gaan gelden. Strategisch vastgoedbeheer vraagt om een integrale blik op duurzaamheid waarmee zicht wordt gecreëerd op de totale verduurzamingsopgave.

Ook de aanpak ten opzichte van instandhouding of vervanging van vastgoed verandert. Het vraagt ook om een nieuwe samenwerking met verschillende stakeholders. Door een stip op de horizon te zetten en goed te definiëren, kan vervolgens gekeken worden welke stappen voor welke gebouwen op welk moment gerealiseerd dienen te worden en hoe je hierin samen kunt optrekken. Dit draagt bij aan verbetering van draagvlak, het doelmatig besteden van financiële middelen en het optimaal benutten van andere budgetten (waaronder onderhoud, energie, subsidies).

Aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden wordt inzichtelijk gemaakt hoe we samen met onze opdrachtgevers concrete stappen zetten in het inzichtelijk maken én realiseren van duurzaam maatschappelijk vastgoed.

U bent van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor dit Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

Adres

Het kenniscafé is op locatie in Bodegraven. Het adres is: Eendrachtsweg 3, 2411 VL Bodegraven.

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken.

Events