Events

Let op! Dit evenement is al geweest.

Handreiking 'Tenderen voor circulaire woningbouw'

event 30 sep 2022 Menno Schokker (Merosch)

Beschikbare data

Datum
30 september 2022
Tijd
16.30 - 17.30
Locatie
Bodegraven/digitaal

Merosch heeft in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en het Transitieteam Circulaire Bouweconomie de Handreiking 'Tenderen voor circulaire woningbouw' opgesteld. De handreiking biedt 10 lessen, 20 tips en 11 inspirerende voorbeelden uit de huidige praktijk. Deze vrijdagmiddag licht Menno Schokker , opsteller van de Handreiking en tendercoördinator binnen Merosch, de essentie van de Handreiking toe.

Inhoud

De essentie van de Handreiking 'Tenderen voor circulaire woningbouw' wordt toegelicht. De lessen en de tips voor tenderen voor circulaire woningbouw. Met de ervaringen van ruim 50 tenders en inspirerende voorbeelden uit de markt. Als wethouder, projectleider, inkoper van de gemeente, projectontwikkelaar, woningcorporatie, beleggers en bouwer wil je deze informatie niet missen!

U bent (digitaal) van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor dit Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

Adres

Het kenniscafé is op locatie in Bodegraven. Het adres is: Eendrachtsweg 3, 2411 VL Bodegraven.

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken.

Merosch Open Source

Op dinsdag 29 november is er ook een Merosch Open Source over dit onderwerp. Met o.a. Irma Thijssen (RVO), Johan Boterenbrood (gem. Utrecht), Maarten Markus (AM) en Menno Schokker van Merosch wordt er nog dieper ingegaan op de handreiking. Hier kunt u zich inschrijven en het programma bekijken.

Events