Events

Let op! Dit evenement is al geweest.

Platformbijeenkomst Lente-akkoord 2.0

event 23 nov 2022 Menno Schokker

Beschikbare data

Datum
23 november 2022
Tijd
12.00 - 17.00
Locatie
Den Haag

Op 23 november organiseert Lente-akkoord de tweede platformbijeenkomst van het Lente-akkoord 2.0. Met de laatste ontwikkelingen rond Circulair Industrieel Bouwen, praktijkvoorbeelden en stevige gesprekken. Onze adviseur Menno Schokker gaat in op de modulaire houtskeletbouw van het project OAK Bosrijk (Eindhoven). Samen met Tom van der Horst en Robbert van Tilborg van Janssen de Jong Projectontwikkeling.

Modulaire Houtskeletbouw: OAK Bosrijk, Eindhoven

Sessie over Modulaire Houtskeletbouw aan de hand van OAK Bosrijk, een project met 45 circulaire en energieneutrale woningen.

De ontwikkelaar en adviseur nemen u mee van tender tot oplevering: hoe werden technische keuzes steeds weer getoetst op hun duurzaamheidsimpact, zodat de ambities niet alleen op peil bleven, maar ook waar mogelijk werden aangescherpt? En hoe verhouden de kosten van modulaire skeletbouw zich tot traditionele oplossingen?

U hoort het verhaal van Menno Schokker van Merosch, ontwikkelingsmanager Tom van der Horst en senior projectmanager Robbert van Tilborg van Janssen de Jong Projectontwikkeling.

Events