Events

Let op! Dit evenement is al geweest.

De potentie van waterstof

event 30 okt 2020 Margriet Vlot

Beschikbare data

Datum
30 oktober 2020
Tijd
16.30-18.00
Locatie
Bodegraven / Digitaal

In de verduurzaming van gebouwen en gebieden is waterstof steeds meer een ‘hot topic’. Maar wat is waterstof precies? Hoe is het te gebruiken binnen de bouw? Waar liggen de kansen om waterstof te gebruiken en Nederlandse gebouwen en gebieden te verduurzamen?

Inhoud kenniscafé

In dit kenniscafé gaan we in op de eigenschappen, de mogelijke toepassingen en aandachtspunten van waterstof voor gebouwen en gebieden. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Aandachtspunten zoals kosten en veiligheid
  • Toepassingen en technieken
  • Eigenschappen waterstof
  • Toekomstperspectief
  • Duurzaamheid

U bent (digitaal) van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor dit Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

  • Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

Adres

Afhankelijk van wat het coronavirus doet. Als het mogelijk is, organiseren we het kenniscafé op locatie in Bodegraven. Adres: Eendrachtsweg 3, 2411 VL Bodegraven

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken.

Events