Team

Willem Langerak

Senior adviseur - ontwerp

Voordat Willem bij Merosch kwam werken heeft hij 17 jaar bij een installatiebedrijf gewerkt. Hier is hij begonnen als elektramonteur en via een duale hbo-studie doorgegroeid naar projectleider. Zijn laatste functie was die van bedrijfsleider van een onderhoud & beheer afdeling.

Bij Merosch vervult hij de functie van senior adviseur met focus op ontwerpprojecten. Een interessant project waar Willem aan meewerkt is Tangent in Heerhugowaard. De uitdagingen van dit project op het gebied van duurzaamheid spreken hem erg aan. In het algemeen vindt Willem het gaaf om bij Merosch bezig te zijn met de verschillende thema’s waar Merosch in gespecialiseerd is: ‘Het werk wat we doen gaat zeker niet alleen over installaties, ook circulariteit, gezondheid en welbehagen van de mens zijn zaken die dagelijks voorbij komen.’ Vanwege zijn jarenlange ervaring binnen het vakgebied vervult hij binnen Merosch Bodegraven ook een coachende rol.

Vanuit zijn bewondering voor de natuur, en alles wat groeit, bloeit en beweegt hoopt Willem aan de verschillende thema’s een bijdrage te kunnen leveren. Om dat te kunnen doen vindt hij dat Merosch zichzelf continu moet blijven vernieuwen en verbeteren, om op die manier de benchmark van duurzaamheid te zijn.

Neem contact op:

Team

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers