Team

Peter Stam

Adviseur - ontwerp

Peter heeft zijn afstudeeronderzoek van de hbo studie Bouwkunde bij Merosch uitgevoerd. Dit onderzoek had als onderwerp de circulaire renovatie van een gymzaal uit 1955 tot de huidige huisvesting van Merosch.
Tijdens zijn werkzaamheden voor Merosch houdt hij zich vooral bezig met het adviseren over, en uitwerken van installatietechnische ontwerpen. Door zijn bouwkundige achtergrond heeft Peter oog voor de integratie van maatregelen in het bouwkundig ontwerp. Daarnaast is hij binnen Merosch BREEAM en GPR Gebouw expert.

Favoriete project
Voor project Xplore, een nieuwe woonwijk in Holland Park West in Diemen, werkt Peter het ambitieuze energieconcept installatietechnisch uit tot het definitief ontwerp. Hij vertelt zelf dat dit project echt next level is op het gebied van duurzaamheid. Om zich verder te ontwikkelen op het gebied van installaties, volgt hij momenteel de post hbo studie Hogere Installatietechniek voor Werktuigkundige Installaties (HIT-W).

Circulaire economie
Peter verwacht dat het thema circulariteit een nog belangrijker item zal worden binnen projecten. Door opgedane ervaringen op dit gebied, draagt hij zijn steentje bij aan de ontwikkeling van een circulaire economie.

Neem contact op:

Team

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers