Events

Let op! Dit evenement is al geweest.

Welke oplossingsrichtingen kunt u de ondernemer bieden bij netcongestie?

event 18 jun 2024 Derko Budding

Beschikbare data

Datum
18 juni 2024
Tijd
14:00-15:30
Locatie
Online

Het Nederlandse elektriciteitsnet raakt vol. We worden uitgedaagd om samen bewuster en efficiënter om te gaan met de beschikbare capaciteit. Heeft u als professional te maken met netcongestie? Wilt u weten welke oplossingsrichtingen u de ondernemer kunt bieden bij netcongestie? Meld u dan aan voor dit webinar.

Voor wie is het?

Professionals die werkzaam zijn bij provincies, gemeenten, (financieel) adviesbureaus, brancheverenigingen, netbeheerders en andere geïnteresseerden die zich bezighouden met netcongestie.

Wat kunt u verwachten?

Adviesbureau Merosch en onderzoeksbureau CE Delft presenteren de uitkomsten van onze studie naar oplossingsrichtingen voor netcongestie bij ondernemers. De studie gaat ook in op de kosten van deze oplossingsrichtingen.

Het onderzoek en de bijbehorende factsheets voor ondernemers publiceren we naar verwachting begin juni op onze website. Als u zich aanmeldt, ontvangt u een dag voor het webinar de link naar dit document.

Meld u zich ook aan?

Via onderstaande knop schrijft u zich in. Een dag voor het webinar ontvangt u de link naar de uitzending. We nemen het webinar ook op. U kunt het later dan nog eens terugkijken.

Bron: https://www.rvo.nl/evenementen/oplossingsrichtingen-netcongestie

Events