Events

Energie- en comfortprestaties van duurzame gebouwen

event 18 sep 2020 Sven Korpershoek / Niels Aantjes

Beschikbare data

Datum
18 september 2020
Tijd
16.30 - 18.00
Locatie
Digitaal

I.v.m. het coronavirus wordt dit kenniscafé digitaal gegeven. U kunt dus digitaal aansluiten, de instructies ontvangt u via de mail.

In de afgelopen jaren hebben wij meerdere duurzame gebouwen ontworpen, gerealiseerd en gemonitord. Met behulp van monitoring is veel duidelijk geworden over de energie- en comfortprestaties van gebouwen in de praktijk. In dit kenniscafé zoomen we daar verder op in en delen we onze inzichten.

Inhoud

Hoe ziet een monitoringstraject eruit? Voldoen gebouwen in de praktijk aan alle duurzaamheidseisen? Wat zijn veelvoorkomende problemen en hoe kunnen we daarvan leren? Onderwerpen die aan bod komen:

  • Hoe zit een monitoringstraject eruit?
  • Veelvoorkomende problemen en leerpunten
  • Energieverbruiken en andere meetgegevens uit de praktijk

U bent digitaal van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor dit Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

  • Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

Adres

We bekijken rond die tijd wat mogelijk is qua locatie. Het wordt dan of digitaal of op locatie georganiseerd.
Eendrachtsweg 3, 2411 VL Bodegraven

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken.

Events