Team

Sebastiaan Knepper

Junior adviseur - onderzoek

Sebastiaan is na zijn studie Sustainable Energy Technology aan de TU Delft in oktober 2019 bij Merosch komen werken. Tijdens zijn opleiding heeft hij zich gefocust op duurzame energie technieken in Nederland.

Bij Merosch is zijn werk op te splitsen in 2 onderdelen:

  1. Enerzijds is hij bezig met het verduurzamen van de bestaande bouw. Hierbij geeft hij vooral advies over hoe gebouwen zo effectief mogelijk van het gas afgekoppeld kunnen worden.
  2. Anderzijds doet hij onderzoek naar geschikte energiesystemen voor nieuwbouwprojecten en hoe de materialen in deze nog te realiseren gebouwen een zo laag mogelijke milieu-impact kunnen hebben.

Sebastiaan haalt voldoening uit zijn werk door het contact met de opdrachtgever of het projectteam. Net als bij zijn favoriete sport rugby, wat bij uitstek een echte teamsport is, vindt hij ook in zijn werk motivatie om gezamenlijk bepaalde ambities na te streven.

Favoriete project
Een voorbeeld van het gezamenlijk najagen van deze ambities is de tender voor de nieuwe Utrechtse wijk Leeuwensteyn waar Sebastiaan samen met het projectteam van scratch af aan duurzame woningen heeft ontwikkeld.

Neem contact op:

Team

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers