Team

Niels Aantjes

Adviseur - ontwerp

Niels is zijn carrière gestart bij Unica Rotterdam waar hij de functie van Engineer vervulde. In die rol heeft hij alle voorkomende werktuigbouwkundige installaties mogen ontwerpen met als specialisatie warmte- en koude-opwekking. Binnen Merosch houdt hij zich bezig met de vertaling van een energieconcept naar een maakbaar ontwerp. Hij zorgt ervoor dat het idee voldoet aan de actuele regelgeving. Tijdens de realisatie controleert hij de uitvoering op kwaliteit en daarna monitort hij de binnen Merosch gerealiseerde projecten.

Favoriete project
Het ‘Floating Gardens’ project bestempeld hij als één van de meest uitdagende projecten die hij voor Merosch heeft mogen doen. Voor deze mooi vormgegeven woontoren heeft Merosch de warmte- en koude-opwekking voor een periode van 30 jaar aanbesteed.

Verduurzaming én kostenbesparing
De toekomst van deze warmte- en koudeopwekking vindt Niels vanuit het oogpunt van duurzaamheid en kosten veelbelovend. De afschaffing van de aansluitplicht op gas zorgt ervoor dat duurzaamheidsexperts concreet aan de slag kunnen gaan met nieuwe fossielvrije oplossingen. Inmiddels heeft Merosch al veel gebouwen gerealiseerd waarbij verduurzaming ook echt heeft geleid tot een verbetering in het comfort en een verlaging van de kosten.

Neem contact op:

Team

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers