Events

Let op! Dit evenement is al geweest.

Regenergie: circulair regenwatersysteem ZinCo

event 14 okt 2022 Michiel van de Bunt & Fred Prins (ZinCo)

Beschikbare data

Datum
14 oktober 2022
Tijd
16.30-17.30
Locatie
Bodegraven/digitaal

Deze vrijdagmiddag vertelt Michiel van de Bunt samen met Fred Prins van ZinCo over regenergie: circulair regenwatersysteem.

Over ZinCo

ZinCo biedt als systeemleverancier een totaaloplossing voor de inrichting van elk type dak. Hierbij zijn duurzame (daktuin)oplossingen voor de lange termijn onze grootste prioriteit.

Regenergie

Regenergie is het systeem om regenwater optimaal te benutten. Het zorgt voor berging, hergebruik voor o.a. toiletspoeling/wasmachine en warmte winning uit regenwater. Het sluit naadloos aan bij de regenwaterbergingseisen die worden gesteld en het gasloos bouwen.

Inhoud kenniscafé

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Hoe werkt het systeem precies?
  • Wat zijn de kosten van het systeem?
  • Zijn er al praktijkvoorbeelden en wat zijn de monitoringsgegevens?

U bent van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor dit Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

Adres

Het kenniscafé is op locatie in Bodegraven. Het adres is: Eendrachtsweg 3, 2411 VL Bodegraven.

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken.

Events