Events

Let op! Dit evenement is al geweest.

IF Technology over: duurzame bodemenergie

event 25 nov 2022 Bastiaan Rus & Martijn van Aarssen (IF Technology)

Beschikbare data

Datum
25 november 2022
Tijd
16.00 - 17.00
Locatie
Bodegraven/digitaal

Deze vrijdagmiddag nemen Martijn van Aarssen (directeur) en Bastiaan Rus (projectleider overheid) van IF Technology jullie mee in de wondere wereld van bodemenergie! Van techniek tot realisatie, met een snufje wet- en regelgeving.

Over IF Technology

IF Technology staat voor de transitie van fossiele naar duurzame energie. Ze zijn een consultancy- en engineeringbureau gespecialiseerd in gebouw- en gebiedsontwikkeling met de focus op oplossingen met bodemenergie, geothermie en aquathermie.

Over de sprekers

Martijn van Aarssen is vanaf de beginjaren betrokken bij bodemenergie en weet als geen ander wat voor lange weg de techniek heeft afgelegd én waar deze naartoe gaat. Bastiaan Rus puzzelt dagelijks met lokale overheden over de inpassing van de systemen en kent zo de vele uitdagingen.

Samen op weg naar praktische haalbaarheid.

Inhoud kenniscafé

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Welke vormen van bodemenergie zijn beschikbaar?
  • Hoe werken de verschillende vormen van deze bodemenergie?
  • Wat zijn de effecten voor de bodem per systeem?

U bent van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor dit Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een dag van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

Let op: dit kenniscafé start om 16.00 uur!

Adres

Het kenniscafé is op locatie in Bodegraven. Het adres is: Eendrachtsweg 3, 2411 VL Bodegraven.

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken.

Events