Events

Do's en don'ts van isolatiemaatregelen bestaande gebouwen

event 3 dec 2021 Mark Notenboom

Beschikbare data

Datum
3 december 2021
Tijd
16.30 - 17.30
Locatie
Bodegraven

Inhoud kenniscafé

In dit kenniscafé vertelt Mark Notenboom (HealthyBuildings) meer over de do's en don'ts van isolatiemaatregelen bij bestaande gebouwen. Wat is de impact van isolatie op het binnenklimaat? Wat zijn de juiste opbouw/details van maatregelen?

Over de spreker

De missie van Mark Notenboom is het ontwerpen van een binnenklimaat waarin mensen zich goed en comfortabel voelen. Gezond is duurzaam. Met kennis van bouwfysica, bouwkundige oplossingen en installatietechniek realiseert hij gezonde en duurzame gebouwen.

U bent (digitaal) van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor dit Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

Adres*

Als het mogelijk is, zal dit kenniscafé weer plaatsvinden op locatie in Bodegraven. Het adres is: Eendrachtsweg 3, 2411 LV Bodegraven.

*Wij vragen u thuis te blijven bij verkoudheidsklachten. Verder houden wij ons aan de maatregelen die volgens de Overheid gesteld worden.

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken.

Events