Events

Contractuele aandachtspunten & aansprakelijkheid

event 18 feb 2022 Jeroen Kisters (Sapit Periculo c.s.)

Beschikbare data

Datum
18 februari 2022
Tijd
16.30 - 17.30
Locatie
Bodegraven/digitaal

Inhoud kenniscafé

In dit kenniscafé vertelt Jeroen Kisters van Sapit Periculo c.s. meer over contractuele aandachtpunten ten aanzien van de aansprakelijkheid van adviseurs zoals Merosch, collega adviseurs, architecten en ingenieurs alsmede waar men alert op moet zijn. Dit in combinatie met de DNR, de Wet en de in gekochte financiële zekerheid, zijnde een aansprakelijkheidsverzekering.

Over de spreker

Jeroen heeft meer dan 25 jaar ervaring als verzekeringsadviseur, assurantiebeursmakelaar, juridisch adviseur risicomanagement en (senior) acceptant op het gebied van algemene aansprakelijkheid, werkgeversaansprakelijkheid, productaansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid en bestuurdersaansprakelijkheid.
Momenteel is hij adviseur juridisch risicomanagement en risicodeskundige beroepsaansprakelijkheid en treedt hij in voorkomende gevallen ook op als getuige deskundige op dit gebied.

U bent (digitaal) van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor dit Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

Adres*

Het kenniscafé is digitaal via Teams of op locatie. Als het mogelijk is, zal dit kenniscafé weer plaatsvinden op locatie in Bodegraven. Het adres is: Eendrachtsweg 3, 2411 LV Bodegraven.

*Wij vragen u thuis te blijven bij verkoudheidsklachten. Verder houden wij ons aan de maatregelen die volgens de Overheid gesteld worden.

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken.

Events