Team

Laura de Coo

Adviseur - ontwerp

Laura studeerde af in de richting Bouwfysica & Installatietechniek aan de Technische Universiteit Eindhoven. Vervolgens ging zij aan de slag bij een ingenieursbureau. Hier was zij verantwoordelijk voor de bouwfysica in het ontwerptraject.
Bij Merosch vervult ze de rol van energie- en installatieadviseur. Ze doorloopt het hele traject: van energieconceptenstudies tot de oplevering. Het feit dat ze ook haar eigen woning zelf heeft verduurzaamd, bewijst dat ze zelfs in haar vrije tijd volop met het onderwerp bezig is. Haar hobby’s zijn apenkooien (dat goed uitkomt met een kantoor dat een gymzaal is geweest) en reizen.

Favoriete project
Door de cursus Luchtbehandelingstechniek te behalen, blijft Laura zich doorontwikkelen. Ze heeft deze opgedane kennis gebruikt bij het verbeteren van het binnenmilieu van Amsterdamse scholen. In korte tijd zijn er gezondere schoolgebouwen gerealiseerd zonder dat dit leidde tot hogere jaarlasten of CO2-uitstoot.

Gezonde gebouwen
Laura denkt dat het belang van een gezond gebouw steeds belangrijker gaat worden. Goede ventilatie wordt door de ontwikkelingen met bijvoorbeeld corona, maar ook fijnstof bij steeds meer gebouwen een punt van aandacht.

Neem contact op:

Team

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers