Events

Online Merosch Kenniscafé

event 17 jul 2020 Martien van Dijk

Beschikbare data

Datum
17 juli 2020
Tijd
16.30 - 18.00
Locatie
Digitaal

De Merosch Kenniscafés worden i.v.m. het coronavirus online gegeven. U kunt zich aanmelden, u ontvangt de instructies voor het online volgen t.z.t.

Over Remeha

Remeha heeft het grootste cv-laboratorium van Nederland. Hier worden technische grenzen verlegd en werken ze met meer dan 70 engineers aan de producten van morgen. Duurzame oplossingen waarmee zij de prestaties van hun producten nog verder kunnen verbeteren.

Over de spreker Martien van Dijk

Martien van Dijk is decennia werkzaam bij Remeha. De belangrijkste werkzaamheden bestaan uit het introduceren en begeleiden van nieuwe verwarmingstechnieken.

Inhoud

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Ervaringen proefproject in Rozenburg
  • Bestaande bouw #vangaslos
  • Nieuwbouw; hoe kijkt Remeha ertegen aan?
  • Wat vinden zij van groene waterstof?

U bent digitaal van harte welkom

Online Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor dit Online Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

  • Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

Adres

Dit kenniscafé wordt online gegeven.
U ontvangt de instructies t.z.t. via de mail.

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken.

contactpersoon

Esther Wagensveld

Events